O nama

Beacon j.d.o.o. je tvrtka koja pruža stručne i neovisne konzultantske usluge sa ciljem unaprijeđivanja poslovanja naših klijenata podizanjem razine efikasnosti poslovanja i smanjenja troškova uvođenjem Smart Solutons kao sastavnog dijela njihovih poslovnih procesa.

Naša znanja i vještine temelje se na dugogodišnjim iskustvima rada u područjima pametnih brojila električne energije (Electricity Smart Metering), sustava za daljinsko očitanje potrošnje mjerila (Automatic Meter Reading (AMR)), naprednih mjernih sustava (Advanced Metering Infrastructure (AMI)), informacijskih sustava za gospodarenje energijom (Energy Management Information Systems (EMIS)), radeći u odjelima razvoja, tehnologije, nabave, proizvodnje i prodaje. Slijedom navedenih područja rada u Smart Solutions tržišnom segmentu, tvrtka Beacon j.d.o.o. je u mogućnosti Vam pružiti usluge rješavanja kompleksne problematike i zadataka u interesu naših klijenata, a sa ciljem unaprijeđenja poslovnih procesa te otvaranja novih mogućnosti za daljnji razvoj poslovanja.

Smart Solutions. Smart Society. Smart Future.

Osnovni
podaci
o tvrtki

Beacon j.d.o.o.
Lastovska 28 | 10000 Zagreb | Hrvatska
MBS (CRN): 081195857
OIB (VAT): 21026176812
IBAN: HR5123400091110964949

O nazivu
tvrtke

Naziv tvrtke, BEACON, odabran je sukladno viziji poslovanja tvrtke i odnosa prema klijentima. Beacon je imenica iz engleskog jezika koja u prijevodu na hrvatski jezik ima značenje imenice - svjetionik. Obzirom da se konzultantske usluge mogu metaforički opisati kao svjetionik koji u moru opcija i rješenja usmjerava na ispravan put, nadamo se da će Vam se odabir imena svidjeti te da ćemo, sukladno nazivu tvrtke, opravdati Vaša očekivanja i pruženo povjerenje.